50 års Jubilæum

Sjælsø Rundt fylder 50 år

I år er det 50 år siden, at Sjælsø Rundt motionscykelløb blev afviklet første gang. Dengang var der kun én distance, 50 km, som var tiltænkt som en udflugt for familie og venner på cykel. Der blev kørt på bedstemorcykler, herrecykler og longjohns – hvor der ofte stod en kasse øl på ladet i midten. Det var en hyggelig og folkelig dag, tiltænkt som en søndag i det grønne med frokostkurv. Sidenhen voksede Sjælsø Rundt og på sit højeste var der 25.000, der cyklede med.

I 2009 overtog Veggerby Sport & Kultur løbet efter det have ligget stille i 2008. Og Berlingske Tidende kom med som mediepartner. Tiden var perfekt til at genoplive det traditionsrige cykelløb, idet motionscykling lige heromkring tordende frem for at blive én de største sportsgrene herhjemme i dag, hvor ca. 400.000 folk dyrker sporten hver uge.

De 50 år skal i 2019 fejres på behørig vis, det gør vi ved at lave en række gimmicks for alle deltagere og konkurrencer for deltagerne. Så skynd dig at tilmelde dig den 16. juni og vær med til en fantastisk cykelfest for små, store, familier, firmaer og alle andre cykelentusiaster.

Jo før, du tilmelder dig, jo billigere er det!